VUK ĆE I DALJE ŽIVETI: Sahranjen mladić koji je brutalno pretučen na rođendanskoj proslavi

J.D.Lj.

17. 02. 2023. u 13:51

PORODICA, rodbina, prijatelji, komšije, njih više od dve stotine, okupilo se danas na beogradskom groblju Orlovača, kako bi ispratili Vuka Vučkovića (20) koji je preminuo nakon brutalnog prebijanja u jednom prestoničkom restoranu. Niko od prisutnih i dalje ne može da veruje da Vuka više nema...

ВУК ЋЕ И ДАЉЕ ЖИВЕТИ: Сахрањен младић који је брутално претучен на рођенданској прослави

Foto: D. Milovanović/Facebook

Iz kapele odzvanjao je lelek i plač neutešne majke Tijane, Vukove sestre Aleksandre i brojnih drugova iz detinjstva i kraja.

Jedan od porodičnih prijatelja obratio se prisutnima dirljivim govorom.

- Patrijarh Sveti srpski Pavle nam je ostavio zavet da uvek budemo ljudi. Nažalost, u svakom narodu život svedoči da ima neljudi i kod nas. Jedan takav ili više njih oduzeo je pravo na život Vuku. Svaki čovek živi onoliko dugo koliko se o njemu priča. Naš Vuk, naše srce, živeće kroz nezaborav i ljubav svoje majke, sestre i njenog budućeg potomstva, njegovih drugova i drugarica, kolega i komšiluka.

Podsetimo, stravična tuča dogodila je 29. januara, tokom proslave rođendana. Predrag R. (21) tereti se da je brutalno pretukao Vuka, koji je zbog teških povreda pao u komu, a dve nedelje kasnije preminuo usled zadobijenih povreda.

Ceo incident snimile su nadzorne kamere.

Predrag R. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde je izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka ne poznaje odranije i da mu je žao zbog svega što se desilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku