UHAPŠEN SRBIN SERIJSKI UBICA U NEMAČKOJ Doselio se sa ženom i decom pre dva meseca - sumnja se da je ubio dve penzionerke

J.D.Lj.

01. 02. 2023. u 14:20

U NEMAČKOJ je danas uhapšen Srbin (31) koji se sumnjiči za najmanje dva ubistva penzionera.

УХАПШЕН СРБИН СЕРИЈСКИ УБИЦА У НЕМАЧКОЈ Доселио се са женом и децом пре два месеца - сумња се да је убио две пензионерке

Foto: Profimedia/Ilustracija

Srbin (31), koji je kako navode nemački mediji otac dvoje maloletne dece, uhapšen je  zbog pljački i, kako se sumnja, najmanje dva ubistva penzionera u Švebiš Halu.

Nemačka policija raspisala je još ranije poternicu za njim, a tamošnji mediji označili su ga kao serijskog ubicu.

- Dosadašnja istraga navodi na sumnju da je pomenuti Srbin odgovoran za ubistvo 77-godišnjaka u decembru prošle godine, kao i jednog 89-godišnjaka prošle nedelje u njihovim stanovima - navode nemački mediji.

- Proverava se, takođe, i da li je isti osumnjičeni odgovoran i za pljačku 83-godišnjaka u njegovoj kući pre oko dve nedelje.

Nemački istražitelji proveravaju i da li je uhapšeni Srbin, u oktobru 2020. godine, u okolini Švebiš Hala, ubio još jednu penzionerku (94).

Nemački Stern piše još:

- Policijski štab u Alenu objavio je njegov foto-robot, a to je bio "važan deo slagalice" u istrazi - rekao je šef policije Rajner Meler.

- Pored toga, DNK na zaplenjenom oružju ubistva doveo je policiju do osumnjičenog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili