OTAC ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE: Taštu ne želim više da vidim neka mi ne dolazi

Novosti online

27. 10. 2022. u 20:44

PRVOSLAV P. po izlasku iz policijske stanice gde je dao izjavu povodom zlostavljanje ćerke, zbog čega je uhapšena njegova supruga Slavica Đ. nije krio nezadovoljstvo.

ОТАЦ ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Ташту не желим више да видим нека ми не долази

D.N.

- Slavica sutra ide kod javnog tužioca, videćemo šta će biti nije do sada osuđivana- rekao je Prvoslav okružen predstavnicima medija.

Bez dvoumljenja Prvoslav je odmah prešao na stvar, označivši prema njegovom mišljenju pravog krivca za sve što se desilo

- Šta da radim, ona se ponovo vratila u dvorište, a ja neću da je vidim - počeo je Prvoslav vidno uznemiren potvrđujući da govori o svojoj tašti majci supruge Slavice, on je istakao kako je uveren da će ona opet da pravi probleme.

Na pitanje šta je Slavica rekla u policiji i da li je istina, kako je pričala njegova tašta, da je supruga pored dece i njega tukla, Prvoslav je počeo da se krsti.

- Neeee, nije Slavica mene tukla, u policiji sam rekao onako kako je bilo. Deca su razmažena možda smo ih neka lupili po dupencetu, ali da bijemo nikad - ispričao je Prvoslav povrđujući da je on otac dece koja su zbog optužbe za nasilje izmeštena iz njihove porodice.

Podsetimo, posle objavljivanja snimka zlostavljanja devojčice koji je na društvenim mrežama izazvao lavinu negativnih komentara i osude, uhapšena je majkla Slavica Đ. i njoj je određeno zadržavanje.

Tokom hapšenja, ona je pred novinarima tvrdila da je sve namestila njena majka koja ja snimila sporni video zlostavljanja deteta.

(Informer.rs)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)