PRESUDA Krivičnog veća Višeg suda u Beogradu po kojoj je Zoran Marjanović kriv jer je "svesno i na podmukao način" ubio suprugu Jelenu, po mnogo čemu je kontroverzna.

aleks

25.07.2022. 22:18

Osnovna ideja presude je da bude oborena na Apelaciji, pa da se ponovo sudi, i tako još jedno 5 godina, pa oslobađaju presuda na koju će se žaliti tužilaštvo itd... Španska serija za zamajavanje naroda.

Dragan

26.07.2022. 03:17

Sud nije uzeo u obzir svedocenje jedinog svedoka. To je njihova cerka. Nikada dete ne bi svedocilo u korist ubice majke. Rezultati DNK analize nisu prezdntovani na sudu sto znaci da nema DNK dokaza da je ovaj covek ubica. U civilizovanom svetu nemoguce je nekoga osuditi za ubistvo iz neposredne blizine ili silovanje bez DNK tragova osim ako ne postohe svedoci koji su prisustvovali ubistvu ili silovanju. U SADse zbog ovoga odlaze pigubkjenje osudjenog na smrt i ako DNK analiza ne pokaze da je on ubica, pustaju ga odmah na slobodu osim ako nije osudjen za jos neko delo. Prosao je poligraf. To nije dovoljan razlog da se neko proglasi nevinim ali je jos manji razlog da se neko proglasi krivim.