SNIMCI NAPADA NA DEVOJKU U ŽELEZNIKU: Ovo je manijak koji je pratio žrtvu kilometar, a pre napada pio pivo? (VIDEO)

Novosti online

27. 03. 2022. u 17:22

NEPOZNATI muškarac napao je devojku S.A. (19) u Železniku u Beogradu, juče u ranim jutarnjim satima.

СНИМЦИ НАПАДА НА ДЕВОЈКУ У ЖЕЛЕЗНИКУ: Ово је манијак који је пратио жртву километар, а пре напада пио пиво? (ВИДЕО)

Foto: J.Ž.S./ Printskrin nadzorne kamere

Snimci sigurnosnih kamera sa obližnjih objekata pokazuju da je napadač žrvu pratio više od kilometar. Na jednom od snimaka može se videti kako osumnjičeni pije neko piće iz konzerve, nalik na pivo, što dovodi do zaključka da je moguće da je bio pijan u trenutku kada je napao devojku.

- Policija pregleda snimke nadzornih kamera u okolini. Veliki broj snimaka pokazuje kako mladić, za koga se sumnja da je napadač, prati žrvu neko vreme, pre nego se odluči da je ščepa za vrat i počne da je vuče preko ulice ka mračnom haustoru - ispričao je izvor iz istrage.

On dodaje da se na snimcima vidi da devojka hoda sasvim normalno i odvojeno od mladića, što ukazuje da njih dvoje nisu bili zajedno i da se nisu poznavali.

Podsetimo, devojka je napadnuta oko 2.15 časova, kada joj je muškarac, star oko 25 godina, s bradom i u sivoj dukserici sa kapuljačom, prišao sa leđa i uhvatio je za vrat. U tom momentu naišao je taksista Vladimir M. koji je, videvši da devojci treba pomoć, stao i tako spasao tinejdžerku u poslednjem trenutku.

- Prvo sam pomislio da su momak i devojka i da se svađaju, ali se ona otrgla i krenula da ga udara i doziva u pomoć. Izašao sam i odamh krenuo za njim, ali me ona zaustavila. Dete se uplašilo da ponovo ostane samo u mraku. Opet bih isto uradio - rekao je Vladimir.

On dodaje da će i njegove kolege taksisti učiniti sve da pomognu, kako bi napadač bio pronađen kao i da će obavestiti policiju ako budu saznali nešto.

BONUS VIDEO - UDARIO ŽENU SEKIROM, PA POKUŠAO DA SE OBESI: Porodična drama na Zvezdari

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)