NOVI DETALJI LIKVIDACIJE PORODICE ĐOKIĆ: Gorana naterali da gleda kako mu ubijaju i pale ćerku i ženu, pa ubili i njega?

Novosti online

03. 10. 2021. u 21:52

UBISTVO porodice Đokić bilo je dobro pripremljeno i isplanirano, izvršeno je za 70 minuta, a u zločinu je najverovatnije učestvovalo više osoba, od kojih je bar jedna poznavala Đokiće.

НОВИ ДЕТАЉИ ЛИКВИДАЦИЈЕ ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Горана натерали да гледа како му убијају и пале ћерку и жену, па убили и њега?

Foto: J. Ćosin

To su prvi su rezultati istrage o jednom od najmonstruoznijih zločina koji se poslednjih decenija dogodio u Srbiji. Podsetimo, spaljena tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), pronađena su prekjuče, šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, a desetak kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil "pasat", koji je takođe spaljen.

- Smrt je nastupila u noći između nedelje i ponedeljka, između 00.24 i 2.05 sati, tj. kada je prvi i drugi put viđeno njihovo vozilo na delu asfaltnog puta u Moravcu. Put od Moravca do Tešica, dug oko osam kilometara, je loš, to je nasip na Južnoj Moravi, i vožnja je trebalo da traje oko pola sata... - rekao je Vladimir Rebić, direktor policije gostujući na TV Prva.

Pare krio u rezervnom točku?

- Interesantno je i to što policija nije pronašla rezervni točak u spaljenom "pasatu", a priča se da je baš tu Goran krio pare. Goran je bio vrlo obazriv čovek, nepoverljiv. Ne bi tek tako pustio nekog nepoznatog u auto. On je kobne noći povezao nekoga koga je dobro poznavao ili mu je neko preprečio put i na silu ušao u kola. Postoji i treća mogućnost, da je on krenuo na sastanak sa nekim, a da je suprugu i ćerku poveo sa sobom jer nije imao sumnje da bi to moglo ovako kobno da se završi - Sudeći po tome kako su zatečeni ostaci tela troje Đokića, postoji pretpostavka da su ubice prvo ubile Lidiju i Gordanu, a da je Goran bio primoran da to gleda - otkrio je izvor Kurira.

Dosadašnja istraga pokazala je da su Goranov i Lidijin telefon ugašeni u isto vreme.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

BONUS VIDEO - Šuma gde se desilo dvostruko ubistvo

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili