HTELA SAM DA UMREM KAD SAM ČULA DA SU SPALJENI: Ispovesti komšija ubijene porodice Đokić iz Aleksinca

Novosti onlajn

03. 10. 2021. u 12:52

MEŠTANI Moravca i komšije Đokića iz ovog aleksinačkog sela užasnuti su zločinom nad troje članova porodice čija su tela juče pronađena spaljena u nepristupačnom kraju nadomak Južne Morave.

ХТЕЛА САМ ДА УМРЕМ КАД САМ ЧУЛА ДА СУ СПАЉЕНИ: Исповести комшија убијене породице Ђокић из Алексинца

Foto Privatna arhiva

- To je tragedija, ko je to uradio ja ga ne bih zatvorio, lično bih postavio vešala u centru Beograda da svet vidi kakve monstrume imamo. Ovo je tragedija koju teško ko može da podnese. Iz prve nisam verovao, računao sam - držao je menjačnicu, kidnapovali su ga da im plati, ali bar da su ih žive ostavili - kaže komšija Đokića iz Moravca, Srećko Stojanović.

Njegova supruga Branislava kaže da je izuzetno tragično primila vest o smrti tročlane porodice jer ih je lično poznavala i kaže da su bili dobri ljudi.

- Htela sam da umrem kada sam čula da su spaljeni. Žao mi je jer su dobri ljudi, taj ko je to uradio, to je monstrum, nije čovek. Toga bih ja smesta ubila, ko je mogao da podigne ruku na devojku od 26 godina. Što su ubili ženu i dete... - kaže Branislava Stojanović.

Porodica Đokić je ožalošćena i nisu želeli da pričaju bila šta.

Podsetimo, tročlanoj porodici svaki trag izgubio se u noći između nedelje i ponedeljka kada su iz Moravca, gde su proveli dan s Goranovom majkom, oko ponoći krenuli ka svom stanu u Aleksincu.

Auto porodice Đokić koji je pronađen u okolini Aleksinca je u potpunosti spaljen.

Forenzičari tragaju za tragovima koji ih mogu dovesti do počinilaca. Zapaljeni delovi auta su prosejavani i pretraživani deo po deo.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

Bonus video:

PRETRAGA BOVANSKOG JEZERA: U potragu za nestalom porodicom Đokić uključila se i Žandarmerija

 

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)