"AKO MI BRAT UMRE, OSVETIĆU SE": Užička policija intenzivno traga za učesnicima tuče u kojoj je mladić teško povređen sekirom

N. J.

27. 07. 2021. u 12:57

UŽIČKA policija intenzivno traga za S.T I B.Č. iz užičkog naselja Krčagovo, posle tuče u kojoj je jedan učesnik, nakon zadobijenog udarca sekirom u glavu teško povređen. U tuči su, saznajemo, pored dvojice pomenutih koji su u bekstvu, učestvovali i D.M. (35) i M.M. (33), sa druge strane.

АКО МИ БРАТ УМРЕ, ОСВЕТИЋУ СЕ: Ужичка полиција интензивно трага за учесницима туче у којој је младић тешко повређен секиром

Foto: N. J.

- D.M. i M.M. su u ponedeljak kasno uveče došli u Krčagovo sa Bele zemlje. Išli su ulicom, čuli smo kada su bacili jedni jaku petardu, vikali su „gde je Boki“, misleći na B.Č. Zatim su B.Č. i S.T. izašli na ulicu sa sekirama. Posle psovki i gađanja raznim predmetima, S.T. je zamahnuo sekirom udarivši D.M. posred čela. Bilo je užasno   - kažu za „Novosti“ meštani naselja Krčagovo – Jedan komšija se umešao, sprečivši još gori ishod, nakon čega su S.T i B.Č. pobegli u nepoznatom pravcu.

Ubrzo su u naselje i policija, kao i vozilo hitne pomoći. D.M. je sa teškim povredama glave prebačen najpre u užičku bolnicu, a zatim u Kragujevac. Drugi učesnik tuče sa Bele zemlje M.M. je, dok ga je policija smeštala u „maricu“ uzvikivao „ako mi brat umre, osvetiću se“.

B.Č. i S.T. iz naselja Krčagovo za kojima se traga, od ranije su poznati policiji. S.T. ima nanogicu, zbog ranije izvršenih krivičnih dela. Očekuje se da će policija brzo ući u trag dvojici begunaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)