OROZ POVUKLA ODLUKA SUDA O ALIMENTACIJI? Ispred zgrade opštine u Prokuplju Zoran B. (52) pucao u bivšu suprugu Ivanu R. (46), pa se ubio

D. Z. - D. A.

17. 06. 2021. u 22:00

LEKARI niškog kliničko-bolničkog centra nisu uspeli da se izbore za život Zorana B. (52) iz Prokuplja, koji je u četvrtak ujutru ispred prokupačke opštine pucao u bivšu nevenčanu suprugu Ivanu R. (46), a potom sebi u glavu. Ova tragedija nekadašnjih supružnika dogodila se oko 7.30.

ОРОЗ ПОВУКЛА ОДЛУКА СУДА О АЛИМЕНТАЦИЈИ? Испред зграде општине у Прокупљу Зоран Б. (52) пуцао у бившу супругу Ивану Р. (46), па се убио

Policija na mestu zločina

Prema dostupnim informacijama Zoran je sačekao Ivanu dok je prilazila zgradi opštine, u kojoj je zaposlena. On je sve vreme bio na parkingu i u trenutku kada je izlazila iz automobila, ispalio je više hitaca u njenom pravcu. Kada je pala, oružje je prislonio uz glavu i ponovo povukao oroz.

Iako se motiv ove tragedije ispituje, prema nezvaničnim saznanjima Zoran B., koji je radio kao auto-mehaničar u Prokuplju, već duže vreme nije davao novac za decu bivšoj nevenčanoj supruzi. Ona ga je tužila i ovih dana sud je doneo odluku o plaćanju alimentacije.

Neko od očevidaca odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Posle ukazane prve pomoći u prokupačkoj bolnici, oboje su transportovani u niški klinički centar. Ivana R. je dopremljena sa povredama grudnog koša, dok je Zoran R. primljen sa prostrelnom ranom glave. Uprkos reanimaciji, intubaciji i naporima lekara niškog KBC, preminuo je oko 10 časova. Njegova bivša nevenčana supruga, sa kojom ima dvoje dece, u stabilnom je stanju .

- Lekari su u početku mislili da je Ivani metak ostao u telu, jer usled krvarenja nisu mogli da procene da li je izašao. Posle snimanja, međutim, ustanovljena je prostrelna rana. Ona je stabilnih vitalnih parametara i biće zadržana na daljem lečenju - saznajemo od rodbine ove žene.

Inače, prema navodima očevidaca, Zoran B. je ispalio najmanje tri hica iz pištolja dok se Ivana R. nalazila na trotoaru ulice između zgrada Okružnog i Opštinskog suda i gradske kuće u Prokuplju. Tokom uviđaja, pored njegovog tela policija je pronašla pištolj, a još se istražuje da li je bio u legalnom posedu, odnosno u njegovom vlasništvu.

ODAVNO RASTAVLjENI

ZORAN B. i Ivana iz vanbračne zajednice imaju i dvoje zajedničke dece, od osam i 13 godina, a poslednjih nekoliko godina nisu imali bilo kakav kontakt. On, inače, ima još dvoje dece iz prvog braka. Ivana je zaposlena je kao službenik u opštinskoj upravi, i prema tvrdnjama kolega i prijatelja reč je o savesnoj majci.

Prema nezvaničnim saznanjima, Zoran B. je i ranije imao problema sa zakonom. Nedavno je izašao iz zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist