VELIKI BROJ GLUMACA DOŠAO DA PODRŽI KOLEGINICU: Danas početak ročišta Lečića i Anđele Jovanović, evo ko je sve stigao ispred suda (VIDEO)

N. Bijelić

06. 03. 2024. u 10:04

ZA DANAS je zakazan početak ročišta po tužbi glumca Branislava Lečića, koju je podneo protiv svoje mlađe koleginice Anđele Jovanović. Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu okupio se veliki broj kolega Anđele Jovanović koji su čak i po kiši došli javno da joj pruže podršku.

ВЕЛИКИ БРОЈ ГЛУМАЦА ДОШАО ДА ПОДРЖИ КОЛЕГИНИЦУ: Данас почетак рочишта Лечића и Анђеле Јовановић, ево ко је све стигао испред суда (ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Među brojnim kolegama su Borka Tomović, Iva Ilinčić, Mirjana Karanović, Miona Marković, Tamara Krcunović, Đorđe Stojković, Nina Janković, Andrijana Oliverić.

Foto: D. Milovanović

Foto: D. Milovanović

Kada se Anđela pojavila sa advokatom, njene kolege su je dočekale velikim aplauzom.

Foto: D. Milovanović

Foto: D. Milovanović

Novinari nisu ušli u sudnicu, a iz Uprave suda je rečeno da se ne puštaju novinari.

Podsećamo, u tužbi se navodi da "kada je Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", u epizodnoj ulozi, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan, napustiti projekat iz revolta".

Dalje se ističe da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću, "imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)