SUĐENJE ZA DVOSTRUKO UBISTVO U ZMAJEVU: Unuk osumnjičen za smrt dede i njegove sestre od ujaka u Zmajevu

Lj.P.

13. 02. 2024. u 16:20

U VIŠEM sudu u Somboru danas je održano suđenje Marku Polovini (30) iz Zmajeva, osumnjičenom da je 5. jula 2022. godine u Zmajevu, usmrtio dedu po majci Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83). Na glavnom pretresu, koji je krenuo iz početka zbog promene sudskog veća, posle čitanja optužnice, saslušan je unuk, kao i veštaci, trasolog I suudske medicine i svedok K.S.

СУЂЕЊЕ ЗА ДВОСТРУКО УБИСТВО У ЗМАЈЕВУ: Унук осумњичен за смрт деде и његове сестре од ујака у Змајеву

FOTO:N.KARLIĆ

Suđenje se nastavlja 22. marta saslušanjem svedoka M.P. i veštaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, kao i stručnog savetnika optuženog.

Unuku koji se sumnjiči za teško ubistvo, pritvor je produžen do 2. marta.

Osumnjičeni je uhapšen u noći između 12. i 13. jula 2022. godine, a pronađen je nepunih deset dana posle zločina. Nalazio se u šumi u Vršačkom bregu, u „dačiji“ ukradenoj od dede.

Beživotna tela Dragana Manojlovića i njegove sestre Zore Dakić u kući u Ulici Radoja Domanovića 20 u Zmajevu, policija je pronašla dan nakon stravičnog zločina, jer je ćerka ubijenog, prema našim saznanjima, pozvala policiju. Ona je rekla da joj se otac celog dana nije javljao na telefon, a rodbini i poznanicima je bilo sumnjivo što Dragan dan ranije nije prisustvovao sahrani rođene sestre u obližnjem Ravnom.

Dvoje starih ljudi usmrćeni su udarcima sekirom, a policija je u kući zatekla užasan prizor. Oba tela su bila u lokvama krvi, a Dragan je bio izudaran gotovo do neprepoznatljivosti. Stvari u kući bile su ispreturane, a staklo na ulaznim vratima razbijeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)