REKAO JE DA GA LOŽI MOJE JAHANJE: U Višem sudu saslušanjem posebno osetljivog svedoka nastavljeno suđenje instruktoru jahanja

J.D.Lj.

11. 01. 2024. u 14:11

U VIŠEM sudu u Beogradu danas je svedočenjem A. A. D, koja ima status posebno osetljivog svedoka, nastavljeno suđenje Milošu Đukiću, instruktoru jahanja, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica škole jahanja.

РЕКАО ЈЕ ДА ГА ЛОЖИ МОЈЕ ЈАХАЊЕ: У Вишем суду саслушањем посебно осетљивог сведока настављено суђење инструктору јахања

OSUMNjIČEN Miloš Đukić

A. A. D. je svoj iskaz davala u posebnoj prostoriji, putem video-linka i do detalja je opisala tri incidenta polnog uznemiravanja od strane instruktora. 

Rekla je da je u školu pošla krajem 2019. ili početkom 2020. godine, a najviše zbog jednog konja koji je svojevremeno bio kod nje i za kojeg se vezala.

Onda je ispričala i da je instruktor počeo da joj upućuje neprimerene seksualne komentare i da nije znala kako da reaguje:

- U julu 2021. instruktor me je pozvao u sobu koju je koristio klub. Tu su se nalazili stočić i krevet na kom je, inače, spavala suvlasnica kluba Marina Gunjača. Instruktor je seo na jedan tabure, a ja na Marinin krevet. Tada mi je rekao da je zadovoljan mojim jahanjem tog dana. Ali dodao je i da mora da prizna da ga moje jahanje loži i da ne može da se kontroliše.

Svedok je, potom, ispričala još niz detalja, kao i zlostavljanje koje je doživela u klubu od strane optuženog Đukića, koji je i ovog puta u sud doveden u invalidskim kolicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona