APELACIJA UKINULA PRESUDU VIŠEG SUDA U PANČEVU: Bogdanka ponovo na optuženičkoj klupi zbog ubistva Mioare

J.D.Lj.

03. 12. 2023. u 15:30

APELACIONI sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu Višeg suda u Pančevu kojom je Bogdanka Gornjik zbog ubistva bila osuđena na kaznu zatvora u trajanju od 4 godine i predmet vratio na ponovno suđenje.

АПЕЛАЦИЈА УКИНУЛА ПРЕСУДУ ВИШЕГ СУДА У ПАНЧЕВУ: Богданка поново на оптуженичкој клупи због убиства Миоаре

Zgrada Apelacionog suda / Foto N. Fifić

Bogdanka Gornjik je oglašena krivom što je 17. maja 2021. godine, u Pančevu, u prekoračenju nužne odbrane, lišila života Haiduk Mioaru tako što je, po prethodnom dogovoru, primila oštećenu u svoju knjigovodstvenu kancelariju u kojoj je vodila poslovne knjige za trgovinsku radnju, kako bi joj navodno, vratila dokumentaciju jer nije više htela da radi za nju.

Došlo je do svađe i Mioara je počela da se unosi u lice Bogdanki. "Pale" su uvrede i psovke, a onda i međusobno odguravanje i tuča. Onda je "proradio" nož, pa čekić, kojim je Bogdanka Mioari, u prekoračenju nužne odbrane, zadala udarac u predelu glave, nanevši joj smrtonosne povrede.

- Osnovano se žalbenim navodima branilaca okrivljene ukazuje da je prvostepena presuda doneta na osnovu bitne povrede odredaba krivičnog postupka budući da je izreka prvostepene presude nejasna i nerazumljiva - navode iz AS. - Takođe, u prvostepenoj presudi izostali su i razlozi o odlučnim činjenicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)