OPTUŽENONOG NISU DOVELI IZ ZATVORA: Zaturio se poziv, pa odloženo suđenje za ubistvo Borivoja Simovića

S. J. M.

08. 09. 2023. u 18:32

SUĐENjE za ubistvo Borivoja Simovića privelo se kraju, ali je danas odloženo, jer iz zatvora u Viši sud u Beogradu nije doveden jedan od okrivljenih Aleksandar Nikolić.

ОПТУЖЕНОНОГ НИСУ ДОВЕЛИ ИЗ ЗАТВОРА: Затурио се позив, па одложено суђење за убиство Боривоја Симовића

Policija našla deset čaura i pištolj / Foto D. Milovanović

On je otišao u zatvor na izdržavanje kazne na koju je ranije osuđen na godinu dana zbog nošenja pištolja i trebalo bi da izađe sledeće godine u martu. Sada nije doveden u sud, jer su ga pre dve nedelje prebacili iz Požarevca u zatvor u Pančevu, a izgleda nisu prosledili i poziv za pretres.

Sledeće suđenje zakazano je za oktobar, kada su planirane završne reči.

Trebalo je da na pretresu budu saslušani brat i otac Borivoja Simovića, ali oni nisu u stanju da dođu, to opravdavaju lekarskim izveštajima, pa su i odbrana i tužilaštvo odustali od njihovog neposrednog saslušanja, tako da se u oktobru može očekivati i prvostepena presuda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024