NOVA ODLUKA SUDA: Produžen pritvor ocu dečaka ubice iz "Ribnikara"

Novosti online

30. 06. 2023. u 11:21

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je doneo rešenje kojim je ocu dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" produžio pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

НОВА ОДЛУКА СУДА: Продужен притвор оцу дечака убице из Рибникара

Novosti

- Pritvor je prema okrivljenom produžen usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je okrivljeni osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu.

Okrivljenom se, kako se dodaje, na teret stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti.

- Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja - navedeno je iz Višeg suda u Beogradu.

Otac trinaestogodišnjeg dečaka koji je 3. maja u osnovnoj školi ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, uhapšen je istog dana kada se zločin dogodio i od tada je u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!