SUD ODBIO ŽALBU TUŽILAŠTVA: Pravosnažno okončan postupak zbog napada mačetom u Leskovcu

I. M.

18. 04. 2023. u 15:55

OSNOVNO javno tužilaštvo u Leskovcu saopštilo je da je dobilo presudu Višeg suda u ovom gradu kojom je odbijena žalba tužilaštva na presudu protiv trojice optuženih i oglašenih krivim za krivično delo teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

СУД ОДБИО ЖАЛБУ ТУЖИЛАШТВА: Правоснажно окончан поступак због напада мачетом у Лесковцу

Foto: I.Mitić

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je izjavilo žalbu protiv presude Osnovnog suda u ovom gradu zbog odluke o kazni, a Viši sud nije prihvatio predloge da trojica optuženih budu osuđeni na strože kazne zatvora.

U saopštenju se navodi da su oni oglašeni krivim za krivično delo učinjeno prošle godine u ugostiteljskom objektu u Leskovcu, a da su istom presudom delimično usvojene žalbe branilaca okrivljenih.

Tako su G. J. (46) i V. J. (45), obojica iz sela Magaš, osuđeni na jedinstvene kazne zatvora u trajanju od po godinu i 10 meseci zatvora, a P. J. (24) iz Leskovca na jedinstvenu zatvorsku kaznu u trajanju od devet meseci, čime je pravosnažno okončan ovaj postupak.

Policija je nakon njihovog hapšenja saopštila da se sumnjiče da su napali tridesetogodišnjeg mladića kome su naneli više povreda udarajući ga rukama, nogama i mačetom po glavi i telu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori