LALIĆ "PROPEVAO" O UBISTVIMA U ATINI: Svedok-saradnik otkrio vezu Zvicera i Kašćelana sa klanom Belivuk-Miljković

N. B./S. J. M.

07. 11. 2022. u 17:40

NAKON što je položio zakletvu, Srđan Lalić je krenuo sa svedočenjem u predmetu grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

ЛАЛИЋ ПРОПЕВАО О УБИСТВИМА У АТИНИ: Сведок-сарадник открио везу Звицера и Кашћелана са кланом Беливук-Миљковић

Foto: V. N.

Srđan Lalić je govorio i o pripremama za ubistvo Igora Dedovića i Stevana Samatovića u Atini, januara 2020. godine. Naveo je da je na Gloifadi boravilo dvadesetak pripadnika kavačkog klana, sa ciljem da se lociraju dedović, Stamatović, kao i Kožar. 

- Poneli smo kamere, špijunsku opremu. Imali smo informaciju da su tamo, jer su im porodice praćene, ali nošta nismo našli.

Lalić je naveo da se na Belivukov zahtev vratio u Atinu početkom januara. Tvrdio je da je bio na vezi preko aplikacije "skaj" sa Karlosom i još jednom osobom i da su mu rekli da su to Kašćelan i Zvicer. 

- Izbio je problem jer su se Lainović i Brašnjević, koji su bili u Grčkoj potukli sa nekim ljudima. Komunicirao sam sa Lainovićevom majkom koja je na skaju bila big mama i njegovim bratom, ali i Zvicerom. Pušteni su iz pritvora posle nedelju dana. Imao sam informaciju da je za njihovo puštanje iz pritvora plaćeno 100.000 evra. Ostao sam sa njima u kontaktu, ispričali su mi kako su likvidirali Dedovića i Stamatovića, kao i kako su ih pronašli i pratili.

Foto: Printksrin

Prema Lalićevim rečima, nakon ubistva u Atini, Miljković je od njega tražio da sprži sve Lainovićeve aparate, kao i aparate njegove majke i brata, da sprži aplikaciju "skaj". Naveo je da mu je tada Miljković pokazao slike mrtvog Lainovića, koji je likvidiran, prema njegovim rečima na Kosovu i Metohiji. 

Lainovića su pretukli i ubili ga hicem u glavu. Imao je naduveno lice, ležao je na travi, noge su mu bile savijene u rupi iskopanoj u zemlji. Mene je to iznenadilo, imao je velike zasluge u klanu, izvršio je dve drske likvidacije, bio je koristan - rekao je Lalić. -

Lainovićeva majka je narednih meseci dolazila na stadion, raspitivala se o njemu, novcu koji je ostao. Miljković je naredio da se svi držimo priče, da je svojeglav otišao da se nađe sa nekim svojim prijateljem Aresom, koji je bio u Španiji i da ga je tu škaljarski klan oteo i likvidirao.

Lalić je naveo i da je Lainoviću i Brašnjeviću trebalo da se isplati milion evra, ali da je Zvicer odlučio da im bude isplaćeno po 250.000 evra. Dodao je i da zna da je Lainović od tih para kupio drogu, BMV, sat roleks.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)