PRETI MU 15 GODINA ZATVORA: Hančanin koji se sumnjiči da je obljubio sestričinu u pritvoru do 30 dana

J.S.

25. 07. 2022. u 16:13

HANČANINU S.S (47) određen je pritvor do 30 dana na predlog Višeg javnog tužilaštva u Vranju, gde je danas saslušan i branio se ćutanjem.

ПРЕТИ МУ 15 ГОДИНА ЗАТВОРА: Ханчанин који се сумњичи да је обљубио сестричину у притвору до 30 дана

Lj.P.

Više javno Tužilaštvo u Vranju saopštilo je d da je majka A. Lj, prijavila  je Policijskoj stanici u  u Vladičinom Hanu da je njenu maloletnu ćerku, rođenu 2005. godine, silovao njen rođeni brat A.S. (47) iz Vladičinom Hana, dok je kod istog boravila prethodnog dana

Dežurni zamenik je naredbom naložio vršenje ginekološkog pregleda. Od oštećene je prilikom pregleda uzet bris. Takođe, dežurnom zameniku pružen podatak da oštećena pohađa specijalnu školu, zbog čega je naloženo da se od zakonske zastupnice pribavi potrebna medicinska dokumentacija.

Za ovo krivičnog delo predviđena je kazna zatvora od 5 do 15 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja