U STRAVIČNOJ tragediji koja se juče, oko 19 i 45 časova, desila u selu Kovačevac, nedaleko od Mladenovca, život je izgubio šesnaestogodišnji dečak O. C.

miki

02.04.2021. 14:01

Koliko se vidi, poprecni put je potpuno nepregledam i sakriven kucom na uglu. Tako je nedavno stradao i onaj malisan sa sankama. Mislim da je nophodan nekakvav osnovni kurs u skoli koji bi predocio posledice neopreznog ponasanja. Penjanje na vagone, voznja rolera i troneta po putevima, kacenje na autobuse...primera imate koliko hocete.Svi mislimo da deca to znaju,ali kako vidimo nesrece se ponavljaju. Posledice su nesagledive.

zmau

02.04.2021. 14:41

Šesnaestogodišnji dečaci na rolerima ne lete, pa ni on nije mogao da izleti, nego je ušao u raskrsnicu brzinom koja nije mogla biti veća od 20km/h. A da li je vozač automobila "leteo", i kojom brzinom, to bi bilo zanimljivo saznati.

Dubravka

02.04.2021. 14:44

Da li je dečak nosio propisani šljem? Svima je obaveza da nose šljem! Zašto se to ne poštuje? Samo se kritikuju vozači, a nikako ostali učesnici saobračaja! Ko izađe na ulicu mora poznavati saobraćajna pravila, naravno ne na nivou kako mora vozač poznavati, ali onoliko koliko je potrebno za kretanje i vrstu kretanja. Moja majka je mene provjeravala kako se kao biciklista ponašam u saobraćaju.