OVO JE DEČAK KOJI JE POGINUO KOD MLADENOVCA: Strašna tragedija u Kovačevcu, nije imao šanse posle sudara (FOTO/VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2021. u 13:10

U STRAVIČNOJ tragediji koja se juče, oko 19 i 45 časova, desila u selu Kovačevac, nedaleko od Mladenovca, život je izgubio šesnaestogodišnji dečak O. C.

ОВО ЈЕ ДЕЧАК КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО КОД МЛАДЕНОВЦА: Страшна трагедија у Ковачевцу, није имао шансе после судара (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

Nesreća se dogodila u Donjodolskoj ulici, dok je dečak vozio rolere sa dve drugarice. Tinejdžer je izleteo iz poprečne ulice kada je na njega naleteo automobil marke "mercedes".

Kako saznajemo, vozač je pokušao da izbegne dečaka kada je izleteo na rolerima, ali nije uspeo. Nakon udara on je kukao i hvatao se za glavu, kažu nam komšije. Oni su takođe demantovali informaciju da vozač nije imao dozvolu, i ističu da nije vozio brzo.

Konšije su prve pritrčale u pomoć dečaku, i pokušali su da mu daju veštačko disanje. Hitna pomoć i policija su stigli brzo, a lekari su rekli da dečak nije imao šanse.

Na mestu nesreće novinari "Večernjih novosti" su zatekli strica dečaka i okupljene komšije, koji su apelovali da se u ulici postavi ležeći policajac.

Pored puta su vidljive krhotine automobila i ćebe koje je ostalo da leži na travi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

miki

02.04.2021. 14:01

Koliko se vidi, poprecni put je potpuno nepregledam i sakriven kucom na uglu. Tako je nedavno stradao i onaj malisan sa sankama. Mislim da je nophodan nekakvav osnovni kurs u skoli koji bi predocio posledice neopreznog ponasanja. Penjanje na vagone, voznja rolera i troneta po putevima, kacenje na autobuse...primera imate koliko hocete.Svi mislimo da deca to znaju,ali kako vidimo nesrece se ponavljaju. Posledice su nesagledive.

zmau

02.04.2021. 14:41

Šesnaestogodišnji dečaci na rolerima ne lete, pa ni on nije mogao da izleti, nego je ušao u raskrsnicu brzinom koja nije mogla biti veća od 20km/h. A da li je vozač automobila "leteo", i kojom brzinom, to bi bilo zanimljivo saznati.

Dubravka

02.04.2021. 14:44

Da li je dečak nosio propisani šljem? Svima je obaveza da nose šljem! Zašto se to ne poštuje? Samo se kritikuju vozači, a nikako ostali učesnici saobračaja! Ko izađe na ulicu mora poznavati saobraćajna pravila, naravno ne na nivou kako mora vozač poznavati, ali onoliko koliko je potrebno za kretanje i vrstu kretanja. Moja majka je mene provjeravala kako se kao biciklista ponašam u saobraćaju.