IZBODENI VOZAČ LASTE SE VRATIO U BEOGRAD: Direktor otkrio jezive detalje napada

Novosti online

26. 03. 2021. u 14:48

VOZAČ autobusa "Lasta" koji je u noći između srede i četvrtka u Austriji izboden tokom vožnje oporavlja se i otpušten je na kućno lečenje.

ИЗБОДЕНИ ВОЗАЧ ЛАСТЕ СЕ ВРАТИО У БЕОГРАД: Директор открио језиве детаље напада

Foto: Printscreen

Kako je potvrdio Vladan Sekulić, direktor preduzeća "Lasta", vozač se vratio u Beograd.

- Najbitnije je da je čovek dobro. Posekotine koje je zadobio prilikom napada nožem su mu sanirane i vratio se u Beograd - kaže Sekulić.

Direktor "Laste" podseća da je autobus sa 23 putnika iz Nemačke išao za Beograd, a da se napadač ukrcao u Minhenu. Iako su pojedini mediji juče preneli da je u pitanju bio teroristički napad, Sekulić kaže da to nije tačno.

- U Minhenu je ušao mladić hrvatske nacionalnosti sa prebivalištem u Odžacima. U početku se ponašao sasvim normalno. Ništa nije ukazivalo na to da će doći do incidenta. Čak je dobio i kafu tokom puta kao i ostali putnici koji su se u tom trenutku nalazili u autobusu - kaže direktor "Laste".

Sekulić je opisao detalje napada.

- Vozač koji je povređen je odmarao na prednjem sedištu i čekao svoj red da vozi. U jednom trenutku je osetio da ga neko ubada i video je krv na sebi. Uspeo je da odgurne mladića, međutim, mladić je tada napao i drugog putnika, nemačkog državljanina. Na sreću, nemački državljanin je nosio deblju jaknu, koja je sprečila ubode nožem:

Ostali putnici su pritrčali da pomognu i uspeli su da savladaju napadača.

- Policija je brzo došla i privela osumnjičenog koji je do daljnjeg zadržan u policiji. Iz Austrije smo dobili informaciju da se najverovatnije radi o psihički labilnoj ličnosti - navodi Sekulić.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju