IGORU VISILE RUKE, BRANKICA LEŽALA NEPOKRETNA: Detalji smrti TikTokera iz Niša

J. ĆOSIN

02. 12. 2023. u 07:59

TOG jutra sin i snaha dugo nisu ustajali iz kreveta, što mi je bilo čudno. Kada sam ušao u sobu, video sam da Igoru vise ruka i noga pored kreveta, a supruga pored njega leži nepomično.

ИГОРУ ВИСИЛЕ РУКЕ, БРАНКИЦА ЛЕЖАЛА НЕПОКРЕТНА: Детаљи смрти ТикТокера из Ниша

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Dozivao sam Igora, ali nije reagovao. Priđem, pipnem ga po licu, on hladan. Pokušao sam veštačko disanje da mu dam, ali nije reagovao. Kada je stigla ekipa Hitne pomoći, lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju njihovu smrt. I sin i snaha bili su mrtvi. Umrli su u postelji zbog hladnoće i nemaštine.

Ovako, za "Novosti", govori Nišlija Miroslav Nešić, kome su se sin Igor (38) i snaha Brankica (41) ugušili od gasa iz plinske boce, dok su pokušavali da se dogreju.

Supružnici iz niškog naselja Branko Bjegović ugušili su se u noći između 26. i 27. novembra, u porodičnoj kući u kojoj su živeli zajedno sa Igorovim ocem i bratom Sašom.

Prema rečima nesrećnog oca, njegov mlađi sin i on nisu osetili plin i ništa im nije bilo sumnjivo te večeri, već su mirno spavali u susednim sobama, dok im narednog jutra nije postalo čudno zbog čega sin i snaha toliko dugo spavaju.

- Oženio se pre tri godine, i uzimao je kredite da se kući sa suprugom. Izgleda da im je uveče bilo hladno, pa su uključili šporet na plin da se ugreju. Njihova soba je bila zatvorena, a Saša i ja ništa nismo osetili. Čak ni ujutro kad sam ušao u njihovu sobu plin se nije osećao - priča nesrećni otac.

Prema rečima Igorovog brata Saše, i ranije su imali običaj da taj šporet koriste da utople sobu.

- Oni su se grejali tako što bi otvorili rernu. Međutim, šporet je radio samo dok je plinska boca bila puna plina, ali kada bi se skoro ispraznila, plin je samo curio. Ja sam tog jutra, ne sumnjajući ništa, otišao rano na posao. Posle toga je i otac ustao i izašao iz kuće, jer je imao neke obaveze. Kada se vratio, shvatio je da nešto nije u redu, da ne čuje ni Igora ni Brankicu. Kada je ušao u sobu zatekao ih je mrtve - govori Igorov brat Saša. - Sahranili smo ih u selu Subotincu, odakle smo mi rodom. Tuga velika, eto nije im se dalo da žive, da postanu roditelji. Nedavno su krenuli u postupak vantelesne oplodnje, podigli kredite za kuću... Iz Policijske uprave u Nišu potvrdili su da u slučaju smrti supružnika nije bilo sumnjivih okolnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)