"DA JE ŽIVOT UPOLA BIO FER PREMA TEBI, SVE BI BILO DRUGAČIJE": Poginuli motociklista danas će biti ispraćen na večni počinak

Novosti online

03. 10. 2023. u 10:15

MOTOCIKLISTA Dragan Đurović, zvani Roki i Gagi, koji je u nedelju po podne poginuo na magistralnom putu Nova Varoš ‒ Zlatibor kada se sudario s kamionom, biće sahranjen danas.

ДА ЈЕ ЖИВОТ УПОЛА БИО ФЕР ПРЕМА ТЕБИ, СВЕ БИ БИЛО ДРУГАЧИЈЕ: Погинули мотоциклиста данас ће бити испраћен на вечни починак

Foto: Društvene mreže

Da podsetimo, motociklista se kobnog dana vraćao iz manastira Ostrog. Do saobraćajke je došlo u nedelju oko 16 časova, kada je motorista iz Beograda udario u prednji deo kamiona kruševačkih tablica. Telo motocikliste je ležalo na putu, dok je okolo bilo rasuto staklo i delovi motora i kamiona.

- Da je život upola bio fer prema tebi kako si ti bio fer ljudsko biće, sve bi bilo drugačije. Počivaj u miru, Draganče moj lepi - napisao je Draganov prijatelj uz njegovu fotografiju i dodao da će sahrana biti obavljena danas u 13 sati u selu Trnava, između Užica i Kosjerića.

Dragan je bio omiljen u svom društvu, ali i među motociklistima. Njegov kum je juče rekao "da je Draganovu braću mnogo povredilo to što su pojedini izjavili da motociklisti skupljaju pare za njegovu sahranu".

- On je vrlo pristojno živeo i njega ima ko da sahrani - rekao je.

On je rekao i da je Dragan rođen u Užicu gde je završio srednju školu i da nije živeo u domovima.

- Nije živeo u domovima. Posle srednje škole došao je u Beograd, gde je ostao da živi i radi. Svima je teško kada neko od najbližih sa 35 godina izgubi život – kazao je kum.

(Kurir)

BONUS VIDEO: AUTOBUS UDARIO ŽENU I DETE: Teška nesreća na Labudovom brdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)