MOTOCIKLISTA UDARIO U JEDAN, PA SE ZAKUCAO U DRUGI AUTO: Teška nesreća na Zrenjaninskom putu - poznato stanje povređenih (FOTO)

Novosti onlajn

29. 09. 2023. u 20:36

ČETIRI osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18.45 sati na Zrenjaninskom putu, kada su se sudarila dva automobila i motor.

МОТОЦИКЛИСТА УДАРИО У ЈЕДАН, ПА СЕ ЗАКУЦАО У ДРУГИ АУТО: Тешка несрећа на Зрењанинском путу - познато стање повређених (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Prema nezvaničnim informacijama, motociklista se sudario sa jednim vozilom, a potom se najverovatnije odbio i udario u automobil koji je naišao iz suprotnog smera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Četiri osobe prevezene u Urgentni

Četiri osobe su se žalile na povrede i prevezene su u Urgentni centar.

Kako prenose društvene mreže, sudar se dogodio u naselju Krnjača i na ovoj deonici se stvaraju gužve.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!