MOLIM BOGA DA JE STEVAN (21) ŽIV: Dušica Tošić u suzama od 29. aprila, kada je njen sin pao u Veliku Moravu (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

01. 05. 2023. u 20:00

STEVAN Aleksić, 21-godišnji mladić iz Ćuprije za koga se sumnja da je skočio ili pao u Veliku Moravu 29. aprila uveče, još nije pronađen, a za mladićem su, osim policije, odmah krenuli u potragu pripadnici ronilačke jedinice žandarmerije.

МОЛИМ БОГА ДА ЈЕ СТЕВАН (21) ЖИВ: Душица Тошић у сузама од 29. априла, када је њен син пао у Велику Мораву (ФОТО)

Foto: privatna arhiva

Mladićeva majka Dušica Tošić kaže, za „Novosti“, da njen sin sigurno nije skočio već je slučajno upao u reku i da se sve dogodilo u subotu, 29. aprila.

- Još traje potraga za mojim sinom, pretpostavljam, molim Boga da je živ, da je isplivao i izašao negde na obalu! Da nije, sigurno bi ga dosad ronioci našli. On je tog dana, u subotu, bio sa društvom na rođendanu kod drugara i od tada ga nisam videla. Policija me nije još ništa obavestila, a ja sam objavila njegovu sliku na „Fejsbuku“ u nadi da će ga neko videti i javiti mi. Imao je na sebi tog dana garderobu kao na slici, sivo-crnu duksericu sa kapuljačom, crne patike i farmerke – priča očajna majka.

Foto: Z. Rašić

Velika Morava kod Ćuprije

Cela porodica, otac i brat mladića, prijatelji, kumovi, rodbina, po Dušičinim rečima, priključili su se potrazi, dok je ona potresena i u lošem zdravstvenom stanju, kod kuće i nada se dobrim vestima.

- Operisala sam kičmu, tumor, a i srčani sam bolesnik, ne prestajem da plačem od kad se dogodilo ovo. Na dva mesta na obali reke pronašli su otisak patike koji bi mogao da odgovara patikama mog sina tako da se nadam da je živ – kaže Dušica.

Njen broj telefona je 061/605-75-32, tako da mogu da se jave svi koji Stevana vide ili imaju bilo kakvu informaciju o njemu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)