TO JE TELO MOJE ĆERKE ILINKE: Dalibor Dujović slomljen, u suzama, potvrdio tragičnu vest

A. ROVČANIN

17. 01. 2023. u 20:15

POSLE 38 dana od nestanka, u Limu, nekoliko stotina metara nizvodno od Rudog, u Bosni i Hercegovini, pronađeno telo Ilinke Dujović, devojke iz Priboja za kojom se tragalo od 12. decembra.

ТО ЈЕ ТЕЛО МОЈЕ ЋЕРКЕ ИЛИНКЕ: Далибор Дујовић сломљен, у сузама, потврдио трагичну вест

Foto: Društvene mreže

Ilinka je viđena poslednji put kraj obale Lima, na stazi šetališta u

Starom Priboju. Otada, nikakvog traga za njom nije bilo do utorka pred samu noć, kada su ribolovci primetili telo kako pluta i sprečili da ga voda odnese dalje. Oni su pozvali policiju, a potom je otac u bolnici u Rudom, identifikovao telo svoje kćerke.

- Tačno je, telo koje je izvučeno iz Lima je moja ćerka Ilinka – kroz suze je kratko rekao njen otac Dalibor, koji do poslednjeg časa nije gubio nadu da je njegova ćerka živa.

Inače, od početka sedmice krenula je velika akcija u kojoj učestvuju pripadnici policije, timovi za spasavanje na vodi, Sektora za vanredne situacije, MUP-a Republike Srbije. Stigli su i ronioci, a u delu reke preko granice, angažovane su i posebne jedinice iz Bosne i Hercegovine. U potragu su uključena i lovačka udruženja, planinari i rafteri.

Ilinka Dujović je na Palama studirala sociologiju i samo diplomski ispit delio je od završetka školovanja. Zbog pandemije korona virusa vratila se u Priboj i nije završila fakultet.

Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i ujedima životinja po ruci. Nakon toga lečila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a