OTKRIVEN IDENTITET MUŠKARCA PRONAĐENOG PORED VOZA IZ KOGA JE ISCURIO AMONIJAK: Reč je o vozaču kamiona - dve verzije o uzroku smrti

Novosti online

26. 12. 2022. u 12:41

TELO muškarca koje je pronađeno ispod nadvožnjaka u Pirotu, pored pruge iz koje je iz vagona iscurio amonijak je identifikovano, a reč je o turskom državljaninu, vozaču kamiona.

ОТКРИВЕН ИДЕНТИТЕТ МУШКАРЦА ПРОНАЂЕНОГ ПОРЕД ВОЗА ИЗ КОГА ЈЕ ИСЦУРИО АМОНИЈАК: Реч је о возачу кaмиона - две верзије о узроку смрти

V.Ć.

Njegovo telo nađeno je ispod nadvožnjaka, a pošto je bio mrkli mrak ne zna se da li je čovek pao ili skočio u pokušaju da beži.

Obdukcija će pokazati šta je uzrok smrti Turčina, trovanje ili posledice pada.

Podsetimo, u neposrednoj blizini mesta gde je sinoć iscurio amonijak iz vagona koji su se prevrnuli na pruzi Niš-Dimitrovgrad kod Pirota, usled čega je došlo do curenja i isparavanja amonijaka, pronađeno je telo čoveka.

Telo je rano jutros pronašao Nenad Paunović, vlasnik i novinar lokalnog portala Pirot Plus, koji je uspeo da dođe maltene do samog mesta ove nesreće. Kako je napisao, on je odmah o tome obavestio i Hitnu pomoć i Prijemno odeljenje i pokušao da dođe do ostalih nadležnih službi.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)