PUCAO SEBI U GLAVU: Teško povređen Beograđanin na Radan planini

I. M.

16. 12. 2022. u 16:05

TRIDESETŠESTOGODIŠNjI Beograđanin M.M. primljen je noćas, sat posle ponoći, u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice sa protrelnom ranom na glavi, a posle ukazane pomoći transportovan je u niški Klinički centar.

ПУЦАО СЕБИ У ГЛАВУ: Тешко повређен Београђанин на Радан планини

foto: I.Mitić

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj muškarac je pokušao sebi da oduzme život, u blizini planinarskog doma na Radan planini, i to pucnjem iz pištolja u glavu.

- Primljen je u svesnom stanju sa prostrelnom ranom u predelu desne jagodične kosti i posle ukazane pomoći transportovan je u Niš – rečeno nam je u leskovačkoj Opštoj bolnici.

Po prijemu u niški Univerzitetski klinički centar(UKC) urađena je kompletna dijagnostika prilikom koje su utvrđene teške neurohirurške povrede glave.

- Pacijent je, nakon ukazane pomoći, hospitalizovan na Klinici za neurohirurgiju i nalazi se na Odeljenju poluintenzivne nege. Trenutno je svestan, stabilnih vitalnih parametara - saopštili su iz ove ustanove. 

Policija još uvek radi na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za ovaj slučaj, ali svi do sada raspoloživi podaci i tragovi ukazuju na to da je reč o pokušaju samoubistva.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređeni čovek je na Radan planinu došao na odmor sa svojom suprugom. Tu su nameravili da provedu nekoliko dana.

Supružnici su izašli u šetnju nešto pre 23 časa. Ubrzo se čuo pucanj, dok je muškarac, pored koga je bio pištolj, zatečen sa povredom na glavi iz koje je curila krv.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna