BAČENA BOMBA NA FRIZERSKI SALON: Nepoznati muškarac bacio eksplozivnu napravu u Vračarski lokal

J. G. P.

07. 11. 2022. u 09:56

NA frizerski salon u Braničevskoj 14 rano jutros bačena je eksplozivna naprava. Lokal je ovom prilikom skoro potpuno demoliran, dok se za počiniocem i dalje traga.

БАЧЕНА БОМБА НА ФРИЗЕРСКИ САЛОН: Непознати мушкарац бацио експлозивну направу у Врачарски локал

Prostor u Braničevskoj 14 potpuno je uništen, Foto M. Anđela

Povređenih nema, a detonacija je bila toliko jaka da je probudila sve stanare ove zgrade.

Video nadzor postavljen u ovoj stambeno-poslovnoj jedinici snimio je muškarca sa kapuljačom kako dolazi iz pravca Hrama Svetog Save, čekićem razbija donji prozor na ulaznim vratima i ubacuje, najverovatnije, ručnu bombu.

Stakla izloga su razbijena, od srče se nema gde zgaziti, delovi pločica su takođe polomljeni, kao i nekoliko lustera. U Braničevskoj 14 reporteri "Novosti" zatekli su i vlasnika salona Nikolu Minjovića koji, inače, ovde ne živi, već u Zemunu.

- Probudio me je poziv predsednika kućnog saveta oko 3.30 povodom eksplozije u mom lokalu. Odmah sam krenuo ovamo. Šteta je ogromna, to je evidentno, ali, ako tako može da se kaže, kako je moglo da bude, dobro smo prošli - govori Minjović.

Prostor u Braničevskoj 14 potpuno je uništen, Foto M. Anđela

Prema rečima sagovornika, ključne stvari poput ogledala, pultova, šamponjera su - neoštećene. Čak ni u drugom delu prostorije nema načinjene štete. Ova naprava je, očigledno, napravljena da izazove materijalnu štetu, čija će popravka papreno koštati.

I dalje se nada, kaže, da je u pitanju greška. Uslužna delatnost kojom se bavi porodični je biznis supruge i njega nekoliko godina unazad. Na ovoj lokaciji nalaze se oko šest godina.

- Vodim miran, porodični život, zaista nemam ideju ko bi ovo mogao da nam uradi - priča Minjović.

Prostor u Braničevskoj 14 potpuno je uništen, Foto M. Anđela

- Nemam neprijatelje, nikome ne dugujem. Držimo salon i na Novom Beogradu, a planiramo i otvaranje trećeg. Pa čak i da je zavist u pitanju, siguran sam da se ne pokazuje na ovaj način. Čitav dan se preispitujem, zaista nemam racionalno objašnjenje.

NA METI BILA I PEKARA

NA Bulevaru Zorana Đinđića u maju se dogodila slična situacija, kada je nepoznati počinilac tokom noći bacio ručnu bombu na pekaru. I tada je video-nadzor snimio muškarca koji je razbio staklena vrata i ubacio eksplozivnu napravu u ovaj novobeogradski objekat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)