POLICIJA JE IZGUBILA HRABROG I POŽRTVOVANOG PRIPADNIKA: Ministar Vulin uputio saučešće porodici nastradalog policajca

Lj. P.

19. 08. 2022. u 17:28

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze saučešća porodici Koprivica i kazao da je srpska policija izgubila hrabrog i požrtvovanog pripadnika koji je svoj život izgubio časno radeći svoj posao.

ПОЛИЦИЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА ХРАБРОГ И ПОЖРТВОВАНОГ ПРИПАДНИКА: Министар Вулин упутио саучешће породици настрадалог полицајца

Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da policajac Božidar Koprivica nikada neće biti zaboravljen niti od strane svojih kolega niti od strane države i Ministarstva unutrašnjih poslova, te da će se o porodici Koprivica posebno brinuti.

Policajac Božidar Koprivica (36) iz Policijske uprave u Novom Sadu, koji je bio zaposlen u Odeljenju saobraćajne policije, Saobraćajne policijske ispostave Zapad, juče je poginuo u saobraćajnoj nesreći, na motociklu, tokom službenog zadatka.

Nakon dojave da jedan vozač ugrožava sebe i druge, Koprivica je krenuo u poteru za njim po Rumenci, a dok se kretao putem sa prvenstvom prolaza, iz sporedne ulice, izašlo je vozilo i preseklo mu put, a njegov motocikl je udario u suvozačeva vrata.

Božidar Koprivica završio je Srednju školu unutrašnjih poslova, a u Ministarstvu je bio zaposlen od 2005. godine, najpre u Policijskoj ispostavi Klisa, potom i na Detelinari, dok je od 2009. u Odeljenju saobraćajne policije.

Predani rad i časno i savesno obavljanje policijskih zadataka su kvaliteti zbog kojih je bio omiljen među kolegama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju