IZA NJEGA OSTALI ŽENA I DVOJE DECE: Detalji pogibije policajca u Rumenci - izgubio život tokom potere (FOTO)

Z. G.

18. 08. 2022. u 20:21

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas u Rumenci kod Novog Sada, na licu mesta je poginuo saobraćajni policajac B. K. (36) iz Bačke Palanke pošto je, jureći na policijskom motociklu pod rotacijom za jednim vozilom, naleteo na automobil koji je naišao iz sporedne ulice.

ИЗА ЊЕГА ОСТАЛИ ЖЕНА И ДВОЈЕ ДЕЦЕ: Детаљи погибије полицајца у Руменци - изгубио живот током потере (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva/Fejsbuk

Taj hrabri policajac je, prema nezvaničnim saznanjima, nastradao na dužnosti oko 16 časova kada je u Partizanskoj ulici u tom prigradskom naselju pokušao da sustigne automobil čiji vozač nije želeo da se zaustavi na znak "stop".

Policajac je, navodno, prethodno imao dojavu da tim putničkim vozilom upravlja vozač pod uticajem alkohola.

Foto: Privatna arhiva

PREMA nezvaničnim saznanjima, iza nastradalog B. K. Koji je bio zaposlen u saobraćajnoj policiji pri Policijskoj upravi Novi Sad, ostali su supruga i dvoje dece.

Dok je jurio za tim nesavesnim vozačem, u jednom momentu je iz sporednog pravca naišao automobil "pežo" kojim je upravljala ženska osoba i nesrećni policajac je udario u vrata suvozača i od tog udarca preminuo na mestu.

Ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći koja je, prema rečima dr Zorana Krulja, portparola Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Novom Sadu, njihova ekipa primila je poziv zbog te saobraćajne nesreće u 16,01 časova.

- Naša ekipa mogla je samo da konstatuje smrt muškarca starog 36 godina - rekao je doktor Krulj "Novostima" napominjući da je na licu mesta pregledana i ženska osoba (35), koja nije imala vidljive povrede ali je dobila uput da se javi na pregled u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Policija je na mestu nesreće obavila uviđaj a do zaključenja ovog teksta nije bilo poznato da li je identifikovan i priveden vozač koga je jurio saobraćajni policajac. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024