SADA SU ANĐELI SA ANĐELIMA: Na čačanskom groblju sahranjeni Ognjen i Nikola, dvojica od četvorice momaka nastradalih u saobraćajki

V. I.

28. 06. 2022. u 22:26

NA gradskom groblju u Čačku danas su u razmaku od dva sata na večni počinak ispraćeni Ognjen Vasiljević (19) i Nikola Zekavica (18), dvojica od četvorice mladića koji su u teškoj saobraćajnoj nesreći u noći između subote i nedelje poginula u mestu Jančići.

САДА СУ АНЂЕЛИ СА АНЂЕЛИМА: На чачанском гробљу сахрањени Огњен и Никола, двојица од четворице момака настрадалих у саобраћајки

Foto: Printskrin

Od njih su se oprostili roditelji, brojna rodbina, komšije, ali i prijatelji i školski drugovi iz čačanske Gimnazije.

- Otišli su najbolji među nama. Trebalo je da postanu naučnici, akademski građani, kojima bi se Srbija dičila. Nažalost, sudbina je drugačije htela. Neka ih anđeli čuvaju...

Anđeli sa anđelima - poručili su čačanski gimnazijalci.

Sahrane njihovih prijatelja sa kojima su zajedno u smrt otišli - Ivana Stančića (19) i Luke Mićovića (20) biće danas u 15, odnosno u 13 časova, takođe na gradskom groblju u Čačku.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je auto u kome su bili, pod još nerazjašnjenim okolnostima sleteo sa puta u potok, koji se uliva u reku Kamenicu. Njihova beživotna tela pronađena su u smrskanom automobilu posle sedam sati od nesreće. Nalaz obdukcije, nezvanično saznajemo, pokazao je da su sva četvorica u udesu zadobila prelom vratnog dela kičme i da je smrt nastupila trenutno. Kod vozača Vasiljevića, ali ni kod ostalih momaka, nije pronađen alkohol u krvi, niti neke psihoaktivne supstance.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku