DANAS OBDUKCIJA TELA NASTRADALOG RADNIKA: U toku istraga nesreće u fabrici „Vino Župa” u Aleksandrovcu

S.BABOVIĆ

17. 06. 2022. u 11:53

OBDUKCIJA tela nastradalog Milena Lukovića (58) iz Aleksandrovca, koji je izgubio život u betonskoj cisterni fabrike „Vino Župa”, biće danas u Kruševcu, saznaju “Novosti”.

ДАНАС ОБДУКЦИЈА ТЕЛА НАСТРАДАЛОГ РАДНИКА: У току истрага несреће у фабрици „Вино Жупа” у Александровцу

Foto: S. Babović

Očekuje se da rezultati obdukcije neposredno rasvetle okolnosti koje su dovele do stradanja nesrećnog čoveka i povređivanja njegovog kolege Ivana Đokića (38), koji je na lečenju u Opštoj bolnici Kruševac.

Prema informacijama „Novosti”, tek predstoji detaljan razgovor sa povređenim radnikom kako bi se rekonstruisala jučerašnja tragedija.

Beživotno telo Milena Lukovića nađeno je na dnu betonskog suda za skladištenje vina, zapremine od oko 50.000 litara, a nedaleko od nesrećnog čoveka nađen je i njegov povređeni kolega Đokić. Kobnog jutra dva radnika obavljala su rutinski posao - čišćenje cisterne.

Kako su „Novosti” objavile, nezvanično se spekuliše o mogućnosti da je neki element, poput ključa konstrukcije pronađenog u betonskom sudu, bio razlog da neko od radnika eventualno krene po taj ključ i tako prvi završi u cisterni, a za njim, kako bi mu pomogao, u sudu završi i drugi radnik. Istraga, međutim, još uvek utvrđuje uzroke nesreće.

BONUS VIDEO:

BRAT RADNIKA NASTRADALOG U "ŽUPI": U neverici smo, bio je pošten i dobar domaćin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a