"NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO!" Zoran je pomagao nastradalim rudarima - Sinoć su se svi smejali, a danas su ugušeni (VIDEO)

J. Ćosin

01. 04. 2022. u 16:14

JOVIĆ Zoran koji je pomagao rudarima koju su stradali jutros u Aleksincu i izvlačio ih iz jame, kaže da su rudari bili ošamućeni metanom i da ih je metan ugušio.

НИСУ ЗНАЛИ ШТА ИХ ЈЕ СНАШЛО! Зоран је помагао настрадалим рударима - Синоћ су се сви смејали, а данас су угушени (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Oni su bili ošamućeni metanom i nisu bili svesni šta pričaju. Nisu znali šta ih je snašlo. Kažu da je pao ugalj i pritisak je izgurao metan iz otkopa i bukvalno ih je podavio metan. Nisu oni imali vidljive povrede, bili su ugušeni - kaže Zoran.

 

Kaže da ne pamti da je takva šala bila u rudniku kao sinoć na raport. 

- Svi su se smejali i šalili kao da su predosetili tragediju - rekao je on.

Podsećamo, loše vesti iz Aleksinca danas su probudile Srbiju. Osam rudara je stradalo, dok je najmanje 20 njih povređeno u rudniku mrkog uglja "Soko" kod Sokobanje. Saopštena su imena poginulih. Resorna ministarka rekla je da u rudniku nije došlo do eksplozije, već da su se rudari ugušili zbog visoke koncentracije metana.

Zbog nesreće u rudniku mrkog uglja "Soko", u kojoj je poginulo osam rudara, od kojih su šest iz Aleksinca, u toj opštini je proglašen Dan žalosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a