MOLILA SAM GA DA NE SKAČE: Baka Nišlije koji je pokušao da se ubije zbog nemaštine - rekao mi je "Ne mogu više, hoću kod tate"

J. ĆOSIN

19. 01. 2022. u 18:30

SVE mu se skupilo. Da će da nam isključe struju, da će brata i sestru da odvedu u hraniteljsku porodicu.

МОЛИЛА САМ ГА ДА НЕ СКАЧЕ: Бака Нишлије који је покушао да се убије због немаштине - рекао ми је Не могу више, хоћу код тате

Foto: Printskrin

Nije video drugi izlaz. Molila sam ga da ne skače, preklinjala, a on je govorio „Ja ne mogu, hoću kod tate“.

Ovim rečima Dušanka C. iz Niša čiji je unuk N. C. (23), pokušao skokom sa drugog sprata da sebi oduzme život opisuje tragediju koja ih je zadesila. Bolesna starica se trese, nepovezano priča o tragediji.

- Ustao je iz kreveta i istrčao na terasu, ja moli, moli, sine nemoj, a on mi kaže „ja ne mogu, ja ne mogu“. Ja izađoh, drug me jedan njegov zaustavi, kaže – nemoj, nemoj, neće on da skoči. Će skoči bre, znam ga ja čim je on usta sve pojeo dole u Socijalnom, izgrizao usta, vidim dete pomodrelo – kaže baka Dušanka.

- I taman sam se spustila dole, na vrata, moje dete leti ispred mene. Tu mi je i ćerka pala, ona je imala epilepsiju – priča starica.

Kaže da ima penziju 15 hiljada, a da dobija 20 hiljada za tuđu negu i pomoć. Njih sedmoro živi od 35 hiljada. Još nije završeno da od socijalnog dobiju bar za decu što sleduje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri