TRAGIČNA SUDBINA RUSKINJE: Napustila Sibir zbog Srbije, pa u njoj poginula pred troje dece (FOTO)

Novosti online

11. 01. 2022. u 19:51

ELENA Rupcova (38) koja je stradala u saobraćajnoj nesreći u blizini Šapca kada je suprug kolima u kojima su bili sa troje dece sleteo sa puta, letos se iz Sibira sa porodicom doselila u Srbiju.

ТРАГИЧНА СУДБИНА РУСКИЊЕ: Напустила Сибир због Србије, па у њој погинула пред троје деце (ФОТО)

Foto: Instagram

Stravična nesreća dogodila se preksinoć, kada je automobil sleteo sa puta u krivini, najverovatnije jer su ih zaslepela svetla drugog auta.

- Kola su udarla u bankinu, sletela u kanal, pa se zapalila. Elena je na mestu ostala mrtva, dok su muž i troje dece prošli bez povreda. On je alkotestiran i priveden u policijsku stanicu, a deca su data na staranje porodičnim prijateljima - rekao je izvor.

Ova porodica iz Sibira se prošlog leta doselila u Sremsku Mitrovicu i tu otpočela život.

- Bili su ushićeni zbog preseljenja, a Elena je na svom Instagram profilu maltene vodila blog o životu u Srbiji. Objavljivala je fotografije mesta koja su posećivali, pisala važne informacije. Delovalo je da je veoma zadovoljna životom u novoj zemlji - kaže izvor blizak porodici:

- Oni su dobili boravišnu vizu na godinu dana, koliko su zakonski mogli da provedu u Srbiji. Dvoje dece im je prošlog septembra krenulo u jednu mitrovačku školu, a Elena je bila jako zadovoljna novom sredinom, iako je retko ko govorio ruski. Kako je pričala, učili su srpski u hodu, a mališani su bili odlično prihvaćeni.

Na profilu tragično stradale Ruskinje može se videti i da je ona po dolasku odmah obavestila prijatelje o novoj zemlji.

- Pa, odleteli smo u Srbiju! Devetočasovni let sa četrnaestočasovnim zaustavljanjem u Moskvi bio je sasvim izvodljiv sa troje dece - napisala je Elena i pojasnila kako se prijavljuje boravak.

Imali su 18 godina kada su se upoznali

Elena u svojim postovima nije krila ni ljubav prema suprugu i mališanima koje su dobili.

- Kada smo se upoznali imali smo 18 godina, a naša mala porodica juče je napunila 16. Na početku, shvatajući da ni on ne voli luk kao ja, znala sam da je to sudbina - u šaljivom tonu pisala je Rupcova i zahvalila se suprugu što brine o njoj i deci.

Poslednja slika - Zajedno slavili Novu godinu

Poslednju fotografiju na profilu Rupcova je objavila 3. januara. Na njoj se mogu videti suprug, ona i troje dece, pored novogodišnje jelke.

- Vreme je da podelimo fotografiju. Ovo je naša Nova godina - napisala je Rupcova.

Foto: Instagram

BONUS VIDEO - VIŠE SINOVA NEMAM, SVU PETORICU SAM SAHRANILA: Nesrećna sudbina Živke Marković iz Varvarina

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a