TRAGEDIJA ZAVILA DVE PORODICE U CRNO: Lola i Strahinja nastradali na "duploj" krivini, porodice čekaju rezultate obdukcije

S. J. M.

15. 11. 2021. u 07:00

SESTRA i brat od tetke Lola Zdravković (22) i Strahinja S. (14), koji su nastradali u noći između petka i subote na putu za Vrbovsko kraj Besnog Foka u Beogradu, najverovatnije će biti zajedno sahranjeni u Dobanovcima.

ТРАГЕДИЈА ЗАВИЛА ДВЕ ПОРОДИЦЕ У ЦРНО: Лола и Страхиња настрадали на дуплој кривини, породице чекају резултате обдукције

Foto "Fejsbuk"

Ovu informaciju kazala nam je majka poginulog dečaka Danijela S., navodeći da još ne znaju kada će biti sahrana, jer su tela na obdukciji.

Kako nam je rekla, rezultati bi trebali da budu u ponedeljak po podne.

- Teško mi je, ne mogu ništa više da pričam, naročito o nesreći u kojoj sam izgubila dete - kazala nam je Danijela S. potresenim glasom.

Ni Lolina majka i sestra, koje žive u Batajnici, kako smo saznali, nisu dobro. Tragedija ih je pogodila. Jedva pričaju i sa najbližima.

Lola, iako starija šest godina, bila je veoma vezana za svog mlađeg rođaka. Objavljivala je i slike sa njim, sa zajedničkih druženja. Kako smo čuli, oboje su bili divna deca, veseli, nasmejani, puni života.

Foto: Z.Jovanović

U petak uveče bili su zajedno na žurki sa još nekoliko prijatelja u stanu u Zemunu i pre ponoći su krenuli kući.

Sa njima su bili i Lolin dečko Slobodan Vuleta i jedna drugarica. Prvo je trebalo da odvezu Strahinju kući u Glogonj, gde mu se porodica iz Beograda privremeno preselila, ali izgleda da nisu pogodili odgovarajući put ili ih je navigacija usmerila drugim pravcem.

Kad su skrenuli za Vrbovsko, očigledno su shvatili da nisu na dobrom putu, pa su stali i tad su svi izašli iz automobila i šalili se dobro raspoloženi. Lola je onda rekla da ide sa bratom da se provoza automobilom, koji je inače bio Vuletin, a dečko i drugarica su ostali na putu. Kako je vreme prolazilo, a oni se nisu vraćali, niti javljali na telefon, krenuli su niz put da ih traže i pozvali su policiju.

Pronađeni su kasnije tokom noći u slupanom automobilu, koji je posle krivine sleteo u kanal pun vode.

Uviđaj kod Besnog Foka, Foto MUP

Dupla krivina

Meštani Besnog Foka kažu da je u noći nesreće bila gusta magla, pa je moguće i da Lola, koja je vozila, nije dobro videla put. Kažu još i da se tu često dešavaju saobraćajne nezgode, jer je u pitanju "dupla" krivina, pa se vozači zalete na pravcu i ne odreaguju dobro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna