"NE ZNATE KAKAV JE OVO BOL": Strahinjina majka kroz jecaj o nesreći u kojoj je poginuo sa sestrom - "Neka ih svi ostave da počivaju u miru"

Novosti online

14. 11. 2021. u 17:54

NESREĆNI brat i sestra zajedno su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći u petak, u 4 sata ujutru.

НЕ ЗНАТЕ КАКАВ ЈЕ ОВО БОЛ: Страхињина мајка кроз јецај о несрећи у којој је погинуо са сестром - Нека их сви оставе да почивају у миру

Foto: Društvene mreže

- Ne znate vi kakav je ovo bol, niko ne zna kakva su to deca bila... Ovo je strašno... Neka ih svi ostave da počivaju u miru...- gušeći se u suzama rekla je Danijela S., majka Strahinje S. (14) koji je poginuo sa sestrom Lolitom Z. (22), i sa teškim bolom u glasu, dok se u pozadini čuo i plač bebe, rekla da ne može više da govori i da ne zna gde će duša onima koji o njima sada pričaju ružne stvari, prenosi "Blic".

Nesrećni brat i sestra zajedno su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći u petak, u 4 sata ujutru, na putu za Vrbovski kod Beograda, a kako se navodi, zajedno će biti i sahranjeni.

- Lola i Strahinja su bili nerazdvojni... stradali su zajedno, njihove majke žele zajedno i da ih isprate na večni počinak - rekao je za medije prijatelj ove dve porodice koje su zavijene u crno.

Njihova tela su, kako se nezvanično navodi, i dalje na obdukciji nakon koje će se znati tačan uzrok smrti.

Foto: Printskrin/Instagram

 

Sa slavlja pravo u smrt

Samo nekoliko sati pre nego što su uleteli kolima u kanal i poginuli, Lolita Z. (22) i njen mlađi brat Strahinja S. (14) slavili su sa njenim prijateljima. O tome je ostala da svedoči poslednja fotografija koju je devojka objavila na svom Instagram profilu na kojoj se vide flaše piva i komentar: "Pa da krenemo".

Nekoliko sati kasnije, duboko iza ponoći, Lolita je sa drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula kolima, kojima je upravljao njen momak Slobodan V. ka naselju Vrbovski gde je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom.

Na skretanju za Vrbovski Lolita je, navodno, dečku tražila automobil da sama odveze brata do kuće, međutim nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini, sleteli su s puta pravo u kanal.

Lolitin dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja na telefon prijavio je policiji da su nestali i policija je krenula u potragu. Potragu je znatno otežavala magla koja se te noći spustila u tom delu grada, a rano u petak oko 4 sata, automobil je pronađen u kanalu.

Vatrogasci su, prema rečima meštana, dva sata vadili vozilo iz vode i iz olupine izvukli tela brata i sestre.

Kako je ispričao teča poginulih, Strahinja S. je, prema dogovoru s majkom, kobne noći trebalo da se vrati kući do 1 sat i majka ga je budna i zabrinuta čekala satima... U četiri sata ujutro nju je pozvala policija i saopštila joj stravične vesti...

Foto: Novosti

 

- Strahinja se sa porodicom pre nekoliko dana preselio u Glogonj, jer se njihov stan u gradu renovira. Trebalo je da ga sestra, koja ima vozačku dozvolu, doveze do kuće. Kasno sam došao sa posla, legao da spavam, a moja svastika, Strahinjina majka, čekala ga je celu noć budna - rekao je za medije uznemireni teča dečaka i dodao da se još uvek ne zna kako je tačno došlo do ove tragedije.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO: BEZBEDNOST PRE SVEGA: Policija u Novom Pazaru sprovodi naređenje ministra Vulina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)