POVREĐENO I DETE OD TRI GODINE: Stigle najnovije informacije o saobraćajnoj nesreći kod Tutina

G.Ć.

25. 05. 2021. u 17:32

– U SAOBRAĆAJNOM udesu dva putnička automobila, "pasata" i "fijata", koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u utorak, oko 12.30, u mestu Gnila, opština Tutin, na magistralnom putu prema Mehovom kršu, srećom niko nije nastradao ali je povređeno ukupno 10 osoba iz oba automobila, od kojih je sedam zadobilo teške, a tri osobe lakše povrede.

ПОВРЕЂЕНО И ДЕТЕ ОД ТРИ ГОДИНЕ: Стигле најновије информације о саобраћајној несрећи код Тутина

Foto: A. Rovčanin

Udes se dogodio kada su se automobili ukojima su bile dve porodice, kako se pretpostavlja, najverovatnije zbog neprilagođene brzine i preticanja, direktno sudarili. Među povređenima je i petoro dece, a nekoliko sanitetskih vozila Opšte bolnice u Novom Pazaru hitno je upućeno na mesto udesa kako bi lekarske ekipe ukazale prvu pomoć povređenima, a potom ih i prevezli u ovu ustanovu gde su i zbrinuti.

Kako nezvanično saznajemo u novopazarskoj bolnici, odrasli povređeni u ovom udesu zadobili su teške ozlede rebara, ekstremiteta i plućnih krila, dok su kod dece, od kojih najmlađe ima tri godine, konstatovani prelom vilice, ugruvavanje i snažni stomačni bolovi.

Više okolnosti pod kojima se udes dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku. Zbog sudara, ukazivanja pomoći povređenima i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici puta, nedaleko od Tutina, jedno vreme bio potppuno obustavljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)