OSUĐENI ZBOG MARIHUANE, RAZOTKRIO IH SAUČESNIK: Prvosnažna presuda dilerima iz Petrovca na Mlavi

D. N.

14. 04. 2021. u 11:19

DVOJICA optuženih iz Petrovca na Mlavi, A.M. (32) i Z.N. (25), pravosnažno su osuđeni pred Višim sudom u Požarevcu na četiri godine i tri meseca, odnosno na tri godine, zbog preprodaje marihuane.

ОСУЂЕНИ ЗБОГ МАРИХУАНЕ, РАЗОТКРИО ИХ САУЧЕСНИК: Првоснажна пресуда дилерима из Петровца на Млави

Foto: D.N.

 NJihov saučesnik, R.V. iz Kruševca, osuđen je na dve godine, na osnovu sporazuma sa višim tužiocem, jer je pomogao u rasvetljavanju ovog slučaja. Presude Višeg suda su pravosnažne, jer ih je potvrdio Apelacioni sud u Kragujevcu.

Foto:D.Novković

Prema navodima optužnice, A.M. je 26. marta 2019. godine, u telefonskom razgovoru sa R.V, dogovorio da mu za 100 grama marihuane i taksi prevoz, plati ukupno 8.000 dinara. Po drogu je u Kruševac otišao Z.N, ali je, pri povratku u Petrovac na Mlavi, uhapšen, a marihuana nađena kod njega je zaplenjena.

Operativnim radom ustanovljeno je da je umešan i R.V, koji je kasnije pomogao tužilaštvu u rasvetljavanju ovog slučaja, jer im je pružio sve potrebne informacije o ovoj kupoprodaji. On je marihuanu nabavio od osobe koja je, u međuvremenu, preminula, pa ona nije krivično gonjena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)