"STOP!" MUP se oglasio na Fejsbuk stranici Jovane Stojković i poslao nedvosmislenu poruku (FOTO)

Novosti online

01. 04. 2021. u 15:12

JOVANA Stojković, antivakcinašica i predsednica pokreta Živim za Srbiju, privedena je jutros u Beogradu zbog sumnje da je počinila krivično delo izazivanje panike i nereda.

СТОП! МУП се огласио на Фејсбук страници Јоване Стојковић и послао недвосмислену поруку (ФОТО)

Foto: Fejsbuk printskrn

Policija je rano jutros, sa nalogom Višeg javnog tužilaštva za pretres stana i drugih prostorija, došla na vrata dr Jovane Stojković, poznate kao "zvezde vodilje" antivakcinaškog lobija u Srbiji. Stojkovićeva je pretres, raspravu i vređanje pripadnika MUP prenosila uživo na društvenim mrežama, a nakon pretresa ona je privedena.

Prema nezvaničnim informacijama Stojkovićevoj je određeno zadržavanje.

Kako nezvanično potvrđuju u tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, u toku je velika akcija protiv antivakcinaša.

Odmah posle privođenja na Fejsbuk stranici Jovane Stojković objavljena je fotografija na kojoj piše da je stranica oduzeta od strane MUP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZAZIVANJE OPŠTE OPASNOSTI: Krivična prijava protiv maloletnika zbog paljenja BG voza