DRŽALI I PRODAVALI DROGU: Tužilaštvo u Pančevu podiglo optužnicu protiv dilera, traži zatvorsku kaznu

J.D.Lj.

14. 03. 2024. u 11:34

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je sudu podnelo optužnicu protiv V. V. (36) i M. V. (34), obojica iz Vršca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu, dok se B. Č. (36) tereti da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

ДРЖАЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ: Тужилаштво у Панчеву подигло оптужницу против дилера, тражи затворску казну

D. Novković

Okrivljeni V. V. i M. V. se terete da su 4. aprila 2023. godine u večernjim časovima u Vršcu neovlašćeno radi prodaje držali opojnu drogu marihuanu, i to V. V. - u količini od 2 grama prilikom upravljanja putničkim vozilom u Ulici Ive Milutinovića, a obojica u količini od 15 kilograma i 149 grama, upakovanu u 15 paketa, u kući u kojoj žive u Sterijinoj ulici.

Okrivljeni B. Č. se tereti da je istog dana u Vršcu, prilikom upravljanja putničkim vozilom u ulici Kuštiljski put, neovlašćeno držao u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu amfetamin u količini od 0,86 grama.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da sud produži pritvor protiv okrivljenog V. V. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
Za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina, dok je za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga propisana novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do tri godine.
 
BONUS VIDEO: DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!