JOŠ TRAJE POTRAGA ZA BRAĆOM: Posle razotrkrivanja grupe koju tužilaštvo sumnjiči za posredovanje u prostituciji

J.D.Lj.

09. 02. 2024. u 16:34

BRAĆA Uroš i Miloš Panić u žiži su javnosti od kada je za njima raspisana potraga zbog sumnje da su, kako je saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, posredovali u lancu prostitucije.

ЈОШ ТРАЈЕ ПОТРАГА ЗА БРАЋОМ: После разотркривања групе коју тужилаштво сумњичи за посредовање у проституцији

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

I dok su braća u bekstvu, lisice su u okviru ove akcije tužilaštva i policije stavljene njihovom prijatelju Vuku Stankoviću, kao i devojci L. S. 

Kako navode iz Tužilaštva, jedan od osumnjičenih, Vuk Stanković je uhapšen i veruje se da je on, zajedno sa Panićima, davao oglase, ugovarao i slao devojke na sastanke sa mušterijama, a zatim su se "talili" za dobijenu zaradu. 

- Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju devojaka drugim osobama radi prostitucije - navode iz Tužilaštva. - To su činili tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 do 10.000 dinara. Ostavljali su nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale devojke, koje su potom odlazile na dogovorene adrese. 

Kako tvrde nadležni, osumnjični Stanković je napravio nalog na društvenoj mreži "Instagram" koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je najmanja i sigurna dnevna zarada 100 evra. Takođe, napravio je i internet sajt preko kojeg je nudio usluge, navodne tantričke masaže, dok se iza paravana, kako se sumnja, krila klasična prostitucija. 

Stanković je uhapšen, dok je za braćom Panić raspisana potraga. 

Inače, braća Uroš i Miloš Panić poznati su javnosti zbog načina na koji se eksponiraju na društvenim mrežama, luksuznom načinu života, ali i saopštenjima policije. Tako je, između ostalog, narandžasti "lamborgini" dobro poznat javnosti, jer je vlasnik ovog besnog automobila, do sada napravio niz saobraćajnih prekršaja i nezgoda. Zbog bahate vožnje ovog automobila za čijim je volanom bio Uroš Panić, nekoliko puta se oglašavao čak i MUP. 

Policija je Urošu svojevremeno napisala desetine prekršajnih prijava, kaznila ga novčano i kaznenim poenima, oduzela vozačku dozvolu, pa i privremeno zaplenila narandžasti automobil, zbog kamerama zabeležene divlje vožnje po beogradskim ulicama, preticanja i kršenja saobraćajnih propisa. 

I Urošev brat Miloš, takođe je "slab" na luksuzan život i putovanja, besna kola i brzu vožnju. Njih dvojica su, vrlo često, na društvenim mrežama objavljivali snimke sa poznatih splavova, ali i kako se "ponašaju", ne mareći za bezbednost drugih učesnika. 

TATIN SIN

U društvu braće Panić često se na fotografijama vidi i Nikola Keljanović Kelja, poznat pod nadimkom "tatin sin". I njemu su kao i Urošu, više puta oduzimana vozila. Jednom prilikom uzet mu je "mercedes AMG", vredan 130.000 evra, jer nije imao tablicu, a farovi su prepravljeni da svetle ljubičasto, što nije dozvoljeno. Pre toga policija mu je oduzela zlatnu "porše panameru" u Zemunu i džip "porše kajen" u Novom Beogradu. "Panamera" mu je uzeta jer nije imao izdat atest za prepravku vozila, a džip jer su stakla bila naknadno zatamnjena. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)