UHAPŠEN AVGANISTANAC KOD SUBOTICE: Zaplenjena snajperska puška, dva automata, optički nišan... (FOTO)

Z.U.

26. 12. 2023. u 14:15

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv terorizma, u nastavku akcije suzbijanja iregularnih migracija, uhapsili su avganistanskog državljanina M. N., koji se sumnjiči da je član kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem iregularnih migranata na teritoriji Republike Srbije.

УХАПШЕН АВГАНИСТАНАЦ КОД СУБОТИЦЕ: Заплењена снајперска пушка, два аутомата, оптички нишан... (ФОТО)

Foto: Profimedia/Ilustracija

  U zajedničkoj akciji sa pripadnicima Policijske uprave u Subotici, Antiterorističke grupe Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, od osumnjičenog je oduzeta  snajperska puška, optika za snajper, dve automatske puške, okviri za automatsku pušku i 568 komada municije, koje je M. N., kako se sumnja, zakopao u šumskom području u blizini Subotice. 

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.  

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju opsežan rad na identifikaciji i pronalaženju ostalih članova ove kriminalne grupe koju uglavnom čine državljani Avganistana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori