DRŽE IH NA NIŠANU DOK IH IZVLAČE IZ AUTOMOBILA: Objavljen snimak hapšenja osumnjičenih za ubistvo Milana Jorovića (VIDEO)

Novosti onlajn

08. 07. 2023. u 18:53

ČETIRI osobe uhapšene su zbog ubistva Milana Jorovića krajem juna u Zemunu.

ДРЖЕ ИХ НА НИШАНУ ДОК ИХ ИЗВЛАЧЕ ИЗ АУТОМОБИЛА: Објављен снимак хапшења осумњичених за убиство Милана Јоровића (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Kako je saopštio MUP, efikasnom akcijom uhapsili su G. M. (1997), D. K. (1996), I.G. (1990) i Z.J. (1997) koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad tridesetogodišnjim muškarcem 21. juna ove godine u Zemunu.

Pratili ga danima

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opservirali tridesetogodišnjeg muškarca a 21. juna osumnjičeni G. M. se maskirao u dostavljača hrane, prišao motorom do žrtve i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga, piše "Blic". 

Kako se saznaje, ubijeni muškarac je živeo sa mlađim bratom i majkom, koja je vaspitačica. Otac mu je radio u Crnoj Gori. Jorović koji je u bolnici podlegao povredama, trebalo je uskoro da oženi dugogodišnju partnerku.

Ubijen ispred kuće

- Nije bio problematičan, u smislu da je pravio probleme po ulici. Znam da je bio u zatvoru zbog droge, tamo je proveo oko 2 i po godine - rekao je tada jedan komšija.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo na Ugrinovačkom putu oko 15 časova, ispred kuće u kojoj je žrtva živela.

Prema informacijama, žrtvu je u bolnicu prevezao mlađi brat, koji je izjavio da mu je brata upucala NN osoba sa motocikla.

Ubica koji je bio maskiran u dostavljača hrane, a koji je kako se sumnja ubio Milana Jorovića (30) mesec dana unazad je vozio motor ulicom pre nego što je izvršio zločin, ispričale su tada komšije ubijenog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)