KRAĐA MESA VREDNOG 900 EVRA: Bosanac pobegao ukradenim automobilom kad je video policiju

S. M. J.

18. 06. 2023. u 16:02

BORSKA policija uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine koga tereti da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

КРАЂА МЕСА ВРЕДНОГ 900 ЕВРА: Босанац побегао украденим аутомобилом кад је видео полицију

Foto: N. Skenderija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D. R. (47), državljanina Bosne i Hercegovine, koga sumnjiče da je sinoć nakon što je ugledao patrolu policije u razgovoru sa gazdom koji ga je prijavio za krađu, pobegao.

D.R, koji neprijavljeno boravi u okolini Bora, ukrao je neobezbeđeni "punto" je zatim pobegao.

Ovog muškarca, koga je vlasnik klanice u kojoj je radio, prijavio da mu je ukrao meso u vrednosti od 900 evra, ubrzo je zaustavila patrola, ali se opirao hapšenju i tom prilikom udario policajca.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivične prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, biti priveden tužiocu, dok će krivična prijava za krađu biti podneta u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)