U Gimnaziji “Jovan Skerlić” u Vladičinom Hanu dogodio se incident na času matematike kada je profesor N. K. udario po temenu učenicu dok je odgovarala, potvrdio je za "Novosti" Dragan Nikolić, tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

Komentari (17)

Nikola

25.05.2023. 13:18

Унапред видим да је ово преувеличано. Због оваквих ђака и родитеља су нам и деца оваква (млитава, неспособна)

buki

25.05.2023. 15:11

@Nikola - Naravno da ste u pravu. Ili je slučajno zakačio lenjirom, ili je samo blago dodirnuo, ali vrtoglavicu, a ni potres mozga nijedan lekar ne može sa sigurnošću da negira. Još ako roditelj prijavi kako je učenica povraćala po dolasku kući, ode ovaj nastavnik, ni kriv ni dužan, u zatvor.

Neko

25.05.2023. 14:54

Sve dok se dize tolika prasina ako profesor ili profesorka povise ton imacemo sliku danasnje omladine kao sto smo i svedoci skorasnjeg dogadjaja.. deca su previse razmazena i prezasticena u skoli od strane profesora ali ne i medjusobno,tu je problem. U skoli treba se znati red i ko je stariji. Nekad se stojalo u cose mirno ceo cas za kaznu i muva se nebi cula a danas rasulo.

walter pravicek

25.05.2023. 14:56

Dakle dali onaj profa N.K.ima puno ime i prezime?Da tuće devojčicu jeste HEROJSTVO.A što veli žena(ako ima žena) novinarima?.TUČE KO MAGARE?

Pedja

25.05.2023. 15:21

Citam komentare i vidim da su neki na strani prosvetara a neki na strani ucenika. Pustite da se obavi istraga da se sazna tacno sta se desilo, pa onda komentarisite. Ovako rekla kazala. Licno, uopsteno ne branim ucenike ako smetaju nastavi i drugoj deci koja su zeljna znanja, ali ne dajem pravo prosvetarima da biju decu ako ne znaju, daj mu losu oceno pa neka to objasni roditeljima, ali ako je problem disciplinski, onda salji kod skolskog psihologa pa neka on resava slucaj.

Dušan Latinicom ispisano

25.05.2023. 16:11

Теба да унизимо професоре, учитеље, родитеље, школу, цркву... Чему или коме служе оваки наслови и текстови. Теба да се стидите.

Lela

25.05.2023. 17:48

@Megdan - Imam sedamdeset godina. Davno sam bila u osnovnoj skoli. Imala sam ucitrljicu koja je u jednoj ruci drzala prut a u drugoj kredu. Drugo vreme, uglavnom nije bilo nozeva, batinanja,lopovluka i lazi. Sad je bitno cije si dete, sta rade roditelji. Onda smo subotom i nedeljom susili krimke. A bili smo sedam kilometara od Beograda.Sad su deca razmazena, znas cijisam,, to je upropastilo prosvetu. To ,,znas ciji sam,, i ,,sta ti rade roditelji,,.Tap on a clip to paste it in the text box.

ZB

25.05.2023. 19:32

Примитивни родитељи, примитивна деца. Сви би хлеба уместо погаче. Велики проценат деце су класични кретени. Браво за маму.Одмах код лекара, а није питала да ли јој кћер зна колико је 2+2.