UHAPŠENI LAŽNI POLICAJCI: Akcija u Čačku

V. ILIĆ

09. 04. 2023. u 17:04

ČAČANSKA policija uhapsila je dve osobe zbog sumnji na lažno predstavljanje i ugrožavanje sigurnosti. Kako je saopšteno iz MUP-a, uhapšeni su U. M. (26) i N. M. (35).

УХАПШЕНИ ЛАЖНИ ПОЛИЦАЈЦИ: Акција у Чачку

Foto B.D.

Policija je juče oko 18.15 časova, u Nevadama kod Gornjeg Milanovca, zaustavila “BMW“ na kojem su se nalazili uključeni blinkeri, a tim vozilom upravljao je U. M., dok se N. M. nalazio na mestu suvozača.

Kako se sumnja, oni su neposredno pre nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila marke “pežo“ kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji vozač.

Policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo “BMW“, dok su alkotestiranjem U. M. utvrdili da je imao 1,01 promil alkohola u organizmu.

Osumnjičenima U. M. i N. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

– Postoje indicije da su osumnjičeni, u prethodnom periodu, na isti način oštetili više naših i stranih državljana, shodno čemu apelujemo na građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici – navodi se u saopštenju MUP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a