"NOVOSTI" SAZNAJU: Preminula žena koju je pretukao sin - tužilac traži obdukciju

Јелена Илић
Jelena Ilić

03. 04. 2023. u 12:14

Sedamdesetpetodišnja D. N. iz smederevskog sela Osipaonica, kojoj je sin naneo teške povrede udarcima čekićem u glavu, preminula je u bolnici. Više tužilaštvo u Smederevu naložilo je obdukciju, potvrđeno je „Novostima“ u tužilaštvu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Преминула жена коју је претукао син - тужилац тражи обдукцију

Viši sud i tužilaštvo Smederevo / Foto N. Živanović

-S obzirom na to da je žena preminula mesec dana od događaja, naložena je obdukcija i sudsko-medicinsko veštačenje kako bi se utvrdilo da li je smrt nastupila kao posledica zadobijenih teških povreda, od čega će zavisiti krajnja kvalifikacija krivičnog dela, kaže viši javni tužilac Ivan Konatar.

Podsetimo, D. N. (51) je 23. februara oko 15 časova u porodičnoj kući u Osipaonici, nakon kraće svađe svojoj majci zadao dva udarca čekićem u predelu glave, nanevši joj tako teške telesne povrede opasne po život. Alko-testiranjem utvrđeno je da je imao 2,20 promila alkohola u krvi. D. N. je od tada u pritvoru osumnjičen za krivično delo ubistvo u pokušaju. Na saslušanju se branio ćutanjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBAVLJENE 104 ZAPLENE: Kraljevačka policija u borbi protiv zloupotreba opojnih droga