DEVOJČICA (8), koju je otac Uroš Pašajlić, kako se sumnja, držao zatočenu u stanu u Zvezdari, nije bila upisana ni u jednu školu, potvrdili su u Ministarstvu prosvete.

Komentari (8)

Rossana

29.03.2023. 08:20

Vazno da ljudi zaposleni u tzv. Centrima za Socijalni rad otimaju decu roditeljiima kojima prozori I vrata dovoljno ne "diktuju" pa nije dovoljno toplo sram vas bilo. U normalnoj zemlji Nakon ovoga ako ima obraza Ministar nadlezan daje ostavku ali cini mi se da ce tu biti unapredjen.Zalosno kome Bog sve podari decu.

Sima

29.03.2023. 09:34

Vidi se iz ovog i prethodnih slucajeva, da smo mi jedna socijalno uredjena zemlja u kojoj je socijalne sluzbe brnu o deci??? Dali je moguce, da ni jedan sluzbenik socijalne sluzbe koja je od majke narkomanke oduzela dete i dodelia ga ocu sumnjivih socijalnih sposobnosti, ni jednom ne obidje tu rizicnu porodicu i izvrsi uvid u stanje.

Boban

29.03.2023. 10:13

Pricam iz licnog iskustva. Socijalni rad ima pogresan naziv I treba ga preimenovati. To su vise socijalni slucajevi kojima je stalo da ispijaju kafe I tulumare po Tom jadnom centru gde zapostavljaju decu do tog nivoa da salesman roditelj moze da poludi od njihove bahatosti ili poubija govna. Tesko onome ko od njih I njihove reci zavisi, tesko I'm Srbijo jade sta si dopustila da ti olos decom upravlja I odredjuje I'm zivote male. Sudstvo nista nije bolje od ovih idiots!

Oxi

29.03.2023. 23:32

Šta to dete ima od toga što se službe prepucavaju? Jadno, bedno i tužno. Ako je već moralo ovako, neka ovo bude za primer za ubuduće, da ne ponavljamo iste greške.

BRATEE

30.03.2023. 08:57

To je ustanova sa SOCIJALNIM slučajevima...Pod hitno svi na terapiju i kaznu da plate...oni su krivi za ovu nesretnu devojčicu !!! Jezivoooo...a tzv.oca na dozivotnu robiju !!!